SEGRE

ESPECTACLES MÚSICA

Bob Dylan anuncia vuit concerts a Espanya entre l'abril i el maig

Formaran part del seu ‘Never Ending Tour’ que va iniciar el 1988

Imatge d’arxiu del cantant i compositor Bob Dylan.

Imatge d’arxiu del cantant i compositor Bob Dylan.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les ciutats de Pamplona, Bilbao, Gijón, Santiago de Compostel·la, Sevilla, Fuengirola (Màlaga), Múrcia i València són les elegides pel músic Bob Dylan per actuar entre els mesos d’abril i maig amb la seua banda. Dylan, que va viatjar a Espanya l’última vegada el març d’aquest any, actuarà el 25 d’abril al Navarra Arena de Pamplona, el 26 al Bizkaia Arena de Bilbao, el 28 al Palau dels Esports Adolfo Suárez de Gijón i el 29 a Fontes do Sar de Santiago.

El 3 el maig tocarà al Fibes de Sevilla, el 4 al Marenostrum Music Castle Park de Fuengirola, el 5 a la plaça de toros de Múrcia i el 7 a la plaça de toros de València. Aquests concerts formen part de la seua gira interminable, la Never Ending Tour, que va arrancar el 1988 i que acumula més de cent actuacions. Les entrades es posaran a la venda el pròxim dia 28 de desembre a la pàgina web www.riffmusic.es.

Durant l’últim quart de segle, la seua música ha nascut de rastrejar la memòria musical nord-americana: blues pantanós, blues elèctric de Chicago, folk, tex-mex, murder ballads o swing són alguns dels gèneres musicals que ha anat treballant i donant forma amb la seua veu de paper de vidre durant tot aquest temps. Però ara Dylan està obsessionat amb el conegut com Great American Songbook (Gran Cançoner Nord-americà), que busseja en el jazz i el rhythm and blues clàssics, previs a l’eclosió del rock and roll, al qual Dylan va aportar tant dotant-lo d’intel·lecte i impacte social.

tracking