SEGRE

CINE PROJECTE

Roden a Cervera un film sobre Guillem Agulló, un jove independentista assassinat el 1993

La Paeria de Cervera es va sotmetre a un pla d’ajustament econòmic financer el 2014 i el 2015.

La Paeria de Cervera es va sotmetre a un pla d’ajustament econòmic financer el 2014 i el 2015.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cervera acollirà del 10 al 20 de gener el rodatge d’escenes exteriors del curtmetratge Ni oblit, ni perdó, la història d’una família que lluita per mantenir intacta la memòria d’un fill mort, Guillem Agulló, un jove independentista valencià assassinat el 1993, quan comptava només divuit anys, en mans d’un grup de militants d’extrema dreta.

El film naix com a projecte de final de grau d’un grup d’alumnes de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i compta amb el suport de la productora de l’escola, ESCAC Films. El director, Jordi Boquet, de Cervera, firma el guió amb el lleidatà Tomàs Bayo d’un curt de ficció que protagonitzarà una actriu al paper de la germana del jove Agulló, Betlem. El curt pretén mostrar i reivindicar la realitat de les víctimes del feixisme en aquest país.

La productora del curt busca figurants per rodar una concentració el pròxim dia 12 a Cervera

La productora fa una crida a tots aquells interessats a participar com figurants en una escena d’una concentració, que es rodarà el dia 12 (des de les 13.45 fins a les 16.15, a l’avinguda de Guissona). Inscripcions a figuraciononp@gmail.com.

tracking