SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

The Chemical Brothers, a Escalarre

El popular duo britànic de música electrònica posarà el colofó a l’última nit del Doctor Music Festival, el 14 de juliol || Presentarà nou disc, ‘No Geography’, que llançarà a la primavera

Ed Simons i Tom Rowlands, The Chemical Brothers, estrelles ‘electròniques’ per al Doctor Music Festival.

Ed Simons i Tom Rowlands, The Chemical Brothers, estrelles ‘electròniques’ per al Doctor Music Festival.THECHEMICALBROTHERS.COM

Creat:

Actualitzat:

El popular duo britànic de música electrònica The Chemical Brothers posarà el colofó al Doctor Music Festival en l’última nit del certamen, la del diumenge 14 de juliol, segons va anunciar ahir la promotora musical. Fa més de vint anys que Tom Rowlands i Ed Simons redefineixen els concerts d’electrònica per a diferents generacions de tot el planeta. Serà la cirereta per a l’última nit de la Reincarnation Edition, que recordarà de l’11 al 14 de juliol les edicions del festival de la vaca celebrades entre el 1996 i el 1998. A més, The Chemical Brothers arribaran als prats d’Escalarre, al Pallars Sobirà, amb nou disc sota el braç: el seu novè àlbum, No Geography, que s’editarà aquesta primavera.

De fet, el primer tema nou dels germans químics en gairebé quatre anys, Free Yourself, va sortir a la llum el mes passat com a avançament del nou àlbum. I aquest dilluns passat van estrenar el seu nou single, MAH, amb un vídeo gravat durant els recents concerts celebrats a l’Alexandra Palace de Londres. Dotze milions de discos venuts, sis milions de singles, quatre premis Grammy, sis discos número 1 a Anglaterra..., demostren la inalterable popularitat d’aquest duo, que se suma a de tendència com la catalana Rosalía, el quartet de rock nord-americà influït per Led Zeppelin Greta Van Fleet, el rock de The Strokes, Primal Scream, The Sisters of Mercy o el grup The Good The Bad and The Queen, liderat per l’excantant de Blur i Gorillaz, Damon Albarn, que formen part de la trentena de noms que es van donar a conèixer el desembre passat per conformar el cartell del festival. Anteriorment també es van anunciar altres cap de cartell: The Smashing Pumpkins, Underworld i King Crimson. Així mateix, la promotora també va donar a conèixer noms representatius de la música electrònica com els pioners The Prodigy, amb el seu inconfusible punk rock electrònic, o el DJ, músic i productor britànic, encara que nacionalitzat canadenc, Richie Hawtin.

The Chemical Brothers s’afegeixen als més de trenta grups i artistes ja confirmats en el festival

El 99% de les places hoteleres de les Valls d’Àneu estan reservades des de fa any i mig

En la mateixa línia, la promotora té reservades places hoteleres per al cap de setmana del 12, 13 i 14 de juliol al Pallars Sobirà i també a la resta de comarques del Pirineu de Lleida, des de l’Alt Urgell a la Val d’Aran, des de fa un any i mig. A les Valls d’Àneu, estan reservades el 99% de les places.

tracking