SEGRE

TELEVISIÓ NOVETATS

VOTA. Quina sèrie esperes més per aquest 2019?

Les plataformes digitals i la televisió en obert presenten fins a cinquanta estrenes durant aquest primer trimestre || Els plats forts arribaran més endavant amb el comiat de ‘Juego de tronos’ i les noves temporades de ‘Stranger Things’, ‘El cuento de la criada’ i ‘Black mirror’

VOTA. Quina sèrie esperes més per aquest 2019?

VOTA. Quina sèrie esperes més per aquest 2019?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les plataformes en streaming i les cadenes de televisió convencionals estrenen aquest mes fins a cinquanta sèries per amenitzar els curts dies d’hivern. HBO i Netflix són els que més títols ofereixen, entre els quals la tornada en HBO de True Detective, aquesta vegada interpretant el paper protagonista Mahershala Ali, que es va emportar el Globus d’Or a Millor Actor de Repartiment fa tan sols uns dies, i el debut a la pantalla de Kingdom, una superproducció de Netflix ambientada en el segle XIX en una Corea desencadenada per una apocalipsi zombi, i que ha estat renovada fins i tot abans d’estrenar-se. Titans és una altra de les apostes de Netflix, que seguirà les proeses del superheroi Robin sense l’ajuda de Batman. Altres dels títols esperats són el retorn d’American Gods a Prime Video, i l’estrena d’El embarcadero a la plataforma espanyola Movistar +,la nova sèrie d’Àlex Pina, guanyador d’un Emmy per La casa de papel.

Quant a televisió per subscripció, destaquen títols com La chica del tambor a Movistar #0, una minisèrie sobre espionatge i intriga ambientada a Munic després de la massacre dels jocs olímpics del 72, i la producció espanyola Vota Juan, una comèdia satírica sobre la política estatal protagonitzada per Javier Cámara, i que s’emetrà a TNT. A més, al febrer torna la segona part de la novena temporada de The Walking Dead a AMC, en la qual es donaran a conèixer els Susurradores, la nova banda rival.

Els canals de televisió en obert se sumen també a l’estrena massiva, amb títols com Matadero a Antena3, que va emetre el primer capítol aquesta setmana liderant la quota de pantalla, i el debut a TeleCinco de la comèdia negra Señoras del (h)AMPA, en la qual quatre amigues intentaran desfer-se d’un cadàver. Tanmateix, els plats forts no arribaran fins a l’abril amb el comiat de Juego de Tronos, i al juliol, amb la tercera temporada de Stranger Things. Altres sèries, com Black mirror o El cuento de la criada, encara no tenen programada la data de retorn a les pantalles.

 
tracking