SEGRE

El primer capítol del final de 'Joc de Trons', el 15 d'abril

L’última temporada comptarà amb sis capítols

L'elenc de 'Joc de Trons'.

El primer capítol del final de 'Joc de Trons', el 15 d'abrilEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO ha anunciat que el proper dia 15 d’abril s’estrenarà a Espanya el primer capítol de l’esperada temporada final de Joc de Trons, un dia després de l’estrena als EUA a causa de la diferència horària.

La sèrie de fantasia èpica "Game of Thrones, una de les produccions més exitoses de la història de la televisió, estrenarà la seua vuitena i última temporada amb un primer capítol i anirà arribant als espectadors amb periodicitat setmanal, segons han indicat fonts de la plataforma.

La sèrie de HBO va revelar aquest diumenge la data d’estrena de la seua última tanda d’episodis per mitjà d’un petit vídeo d’avançament, allotjat al seu compte oficial de Twitter, en el qual apareixen Jon Snow (Kit Harington), Sansa Stark (Sophie Turner) i Arya Stark (Maisie Williams) caminant per un fosc passadís.

En els últims segons del clip, que dura un minut i mig, apareix al passadís un vent gèlid aproximant-se cap a ells, una referència a l’esperat enfrontament amb els malvats Caminants Blancs.

La temporada final de "Game of Thrones comptarà amb sis capítols que serviran per concloure l’ambiciosa i popular adaptació televisiva de les novel·les de George R.R. Martin.

Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey i Peter Dinklage són alguns dels protagonistes d’una sèrie que va emetre l’últim capítol de la seua setena temporada el 27 d’agost de 2017.

Amb els nou reconeixements que va obtenir el 2018 en la 70 edició dels Emmy, 'Game of Thrones' va ampliar fins les 47 estatuetes el seu rècord absolut en aquests guardons en els quals és la producció més premiada de la història.

tracking