SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

Humor 'britànic' a la Llotja amb Joan Pera el 27 de setembre

Joan Pera protagonitzarà a la Llotja ‘Alguns neixen estrellats’.

Joan Pera protagonitzarà a la Llotja ‘Alguns neixen estrellats’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El popular actor Joan Pera, que aquest diumenge vinent rebrà el Premi Gaudí d’Honor 2019, el màxim reconeixement del cine català, tornarà enguany al Teatre de la Llotja de Lleida amb la seua nova comèdia, Alguns neixen estrellats. Serà el divendres 27 de setembre i les entrades anticipades ja s’han posat a la venda.

El Joan Pera més còmic tornarà així a la capital del Segrià amb un espectacle en el qual reviu alguns dels personatges del cine o de la petita pantalla que ell habitualment ha doblat en català i en castellà, des de Charlot i Woody Allen fins a l’inspector Clousseau, Mister Bean o Frank Spencer, el “desgraciat” protagonista de la sèrie televisiva de la BBC N’hi ha que neixen estrellats, de gran popularitat als anys 80 a Catalunya per la seua emissió a TV3.

Amb Joan Pera i David Olivares.

De fet, el títol de l’espectacle de Pera ret un homenatge a aquesta sèrie, al seu protagonista –una persona ingènua i simpàtica a la qual tot li surt malament però que lluita per sobreviure al costat de la seua soferta esposa, Betty– i, en definitiva, a l’humor britànic. Pera estarà acompanyat en escena per David Olivares, amb qui va actuar a El fantasma de Canterville.

tracking