SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Doctor Music ja reserva 1.500 places hoteleres a Aran i el Sobirà pel festival

La promotora del festival d’Escalarre ja ha reservat 1.500 places hoteleres al Sobirà i Aran per als operaris i clients de l’esdeveniment que se celebrarà el segon cap de setmana de juliol. Les reserves estan fetes des del 27 de juny fins al 21 de juliol, ja que s’hi preveu la preparació del festival i també els treballs per desmuntar-lo després.

Tendes de campanya que es van instal·lar el juliol del 2017 a Escalarre on se celebrarà el festival.

Tendes de campanya que es van instal·lar el juliol del 2017 a Escalarre on se celebrarà el festival.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promotora Doctor Music ja ha reservat 1.500 places hoteleres al Sobirà i la Val d’Aran per als operaris, staff i personal que treballarà en l’esdeveniment musical, que se celebrarà el 12, 13 i 14 de juliol a les Valls d’Àneu. Les primeres reserves s’han fet als hotels de la considerada zona zero (Esterri d’Àneu) i s’han anat ampliant a la zona perifèrica (la Guingueta d’Àneu, Espot i València d’Àneu), també a Aran.

La promotora va explicar que els allotjaments de les Valls d’Àneu es troben ja reservats al cent per cent. Les reserves s’han fet des del 27 de juny al 21 de juliol i suposen més de 20.000 pernoctacions durant aquests dies. Així mateix, la promotora alliberarà algunes d’aquestes places durant els dies estrictes del festival per als clients habituals dels hotels de la zona.

Després d’un informe desfavorable de l’ACA, la promotora treballa a adaptar el projecte

D’altra banda, algunes de les places hoteleres, bàsicament les destinades als artistes que actuaran al festival o per als vips, s’han hagut de reservar en comarques veïnes com la Val d’Aran o l’Alt Urgell ja que el Sobirà no disposa d’un volum ampli de places de quatre i cinc estrelles. També s’han reservat algunes places en un hotel de cinc estrelles a Lleida capital. En aquest sentit, fonts de la promotora van apuntar que si més endavant cal reservar més places amb noves previsions aquestes es faran en altres zones del Pallars.

Així mateix, les previsions són que els dies anteriors i durant el festival treballaran al certamen unes 3.000 persones per donar resposta a les necessitats dels més de 55.000 espectadors que s’esperen durant aquells dies. Val a recordar que el Sobirà i Aran sumen unes 30.000 places d’allotjament turístic (hotels, càmpings, pisos turístics i cases rurals).

A més, l’organització preveu habilitar una gran extensió de prat dins del recinte del festival on hi haurà diverses zones de càmping, glàmping i caravàning per a aquells clients que estiguin interessats en aquest tipus d’allotjament.

El Doctor Music Festival tindrà un pressupost d’entre dotze i divuit milions i es preveu un impacte econòmic de 100 milions d’euros, segons l’organització.

tracking