SEGRE

CINE GALA

El Mag Lari presenta l'edició més igualada dels Premis Gaudí

Fotograma de ‘Viaje al cuarto de una madre’, amb 9 nominacions.

Fotograma de ‘Viaje al cuarto de una madre’, amb 9 nominacions.PROMOCIONAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

AGÈNCIES?

barcelona

?

Josep Maria Lari, més conegut com el Mag Lari, presenta aquesta nit l’edició més màgica i igualada pel que fa a nominacions dels Premis Gaudí. Entre dos aguas, d’Isaki Lacuesta, Viaje al cuarto de una madre, de Celia Rico, i El fotógrafo de Mauthausen, de Mar Targarona, parteixen com a “favorites” cadascuna amb nou nominacions davant de les vuit de Petra, de Jaime Rosales, i de les set de Les distàncies, d’Elena Trapé, tot i que aquesta última es troba entre les nominades a millor pel·lícula. Els altres films que opten al premi per antonomàsia dels Gaudí són Jean-François i el sentit de la vida, de Sergi Portabella, Formentera Lady, de Pau Durà, i Yo la busco, de Sara Gutiérrez.

D’altra banda, la màgia serà protagonista de l’11a edició dels Premis Gaudí, que sota el lema “Ens cal el vostre cinema”, lluirà una escenografia atapeïda de miralls per situar la indústria cinematogràfica catalana entre tots els focus. Una altra de les protagonistes de la nit serà la paritat de gènere, sent aquesta l’edició amb més presència de dones entre els nominats, amb gairebé la meitat de les candidatures.

A més, com a novetats, la gala se celebrarà al Palau de Congressos de Barcelona, i comptarà per primera vegada amb la presència del ministre de Cultura, en aquest cas José Guirao.

Fotograma de ‘Viaje al cuarto de una madre’, amb 9 nominacions.

Fotograma de ‘Viaje al cuarto de una madre’, amb 9 nominacions.PROMOCIONAL

tracking