SEGRE

MÚSICA INICIATIVES

Concurs de bandes per al primer Makot Fest a Alguaire

Festival de música rock que encapçalaran KOP i A Kontra Korrent

Organitzadors i col·laboradors del Makot Fest mostren el cartell promocional.

Organitzadors i col·laboradors del Makot Fest mostren el cartell promocional.FACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs de bandes musicals Makot Rock ultima les inscripcions per elegir les tres bandes que tocaran al costat de KOP i A Kontra Korrent a la primera edició del certamen de música rock Makot Fest, que se celebrarà el proper 6 d’abril a l’Esbart Bell Camp d’Alguaire. A banda de l’actuació, el grup guanyador podrà gravar una maqueta de cinc temes; el segon, un videoclip, i el tercer finalista tindrà com a premi un book fotogràfic.

El Makot Rock és el primer concurs de bandes organitzat per l’associació cultural homònima nascuda el mes de desembre a Alguaire amb la intenció de “reivindicar l’escena musical lleidatana”, explica Genís Casanovas, un dels membres fundadors. “La nostra principal iniciativa ha estat crear el Makot Fest, festival de música rock que pretén proporcionar una plataforma a les bandes lleidatanes”, afegeix.

A falta de conèixer els tres finalistes, en aquesta primera edició el mític grup de hardcore punk català KOP encapçalarà el cartell, seguit d’A Kontra Korrent, una banda de ska i punk lleidatana, que amb el single La nostra sentència ha arribat a les 30.000 visites a la plataforma YouTube.

Sobre la creació del concurs, Casanovas assenyala que molts grups es van interessar pel festival, i per això van considerar que “la millor opció és concedir a totes les bandes les mateixes oportunitats”. També hi col·labora el consell comarcal del Segrià, que es farà càrrec dels dos primers premis. Les inscripcions es tancaran el 8 de febrer.

tracking