SEGRE

El Doctor Music traurà a la venda entrades per a 2 i 3 dies a partir de dissabte

Els britànics King Crimson s’han afegit al cartell de l’edició commemorativa del Doctor Music.

Els britànics King Crimson s’han afegit al cartell de l’edició commemorativa del Doctor Music.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Doctor Music Festival 2019 oferirà a partir de dissabte al web oficial la possibilitat de comprar abonaments per a 2 i 3 dies. Els dies a escollir hauran de ser consecutius i el preu serà de 140 euros i 170 euros respectivament. L’abonament per als quatre dies del festival manté el preu en 225 euros.

El Doctor Music se celebrarà de l’11 al 14 del mes de juliol a Escalarre, les Valls d’Àneu, i a falta de tancar el cartell definitiu, té confirmats multitud de grups de renom internacional. El festival obrirà el dijous 11 en gran amb les actuacions del mític grup de rock alternatiu de Chicago The Smashing Pumpkins, i els frenètics The Prodigy, pares del gènere de música electrònica conegut com a big beat. El divendres 12 serà el torn del DJ Richie Hawtin com a representació de la música electrònica, i d’Els Pets, el conegut grup de rock català de Constantí. El dissabte 13 encapçalaran el cartell la nova estrella espanyola Rosalía i l’enigmàtic Albert Pla.

El festival tancarà el diumenge 14 amb un cartell excepcional que inclourà el duo més conegut de la història de la música electrònica, The Chemical Brothers; els rockers novaiorquesos The Strokes, i enfrontarà dos bandes catalanes que són referents indiscutibles de dos generacions diferents, Sopa de Cabra i La Pegatina.

tracking