SEGRE
The Cat Empire

Nova confirmació del Doctor Music Festival

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Doctor Music Festival ha anunciat aquest dijous un nou grup del seu cartell. Es tracta de la banda australiana The Cat Empire, que farà a Escalarre el seu únic concert a Catalunya el 2019. The Cat Empire és un sextet format el 1999 que barreja el funk amb reggae, jazz, rock llatí i l'ska.

El Doctor Music se celebrarà de l’11 al 14 del mes de juliol a Escalarre, les Valls d’Àneu, i a falta de tancar el cartell definitiu, té confirmats multitud de grups de renom internacional. El festival obrirà el dijous 11 en gran amb les actuacions del mític grup de rock alternatiu de Chicago The Smashing Pumpkins, i els frenètics The Prodigy, pares del gènere de música electrònica conegut com a big beat. El divendres 12 serà el torn del DJ Richie Hawtin com a representació de la música electrònica, i d’Els Pets, el conegut grup de rock català de Constantí. El dissabte 13 encapçalaran el cartell la nova estrella espanyola Rosalía i l’enigmàtic Albert Pla.

El festival tancarà el diumenge 14 amb un cartell excepcional que inclourà el duo més conegut de la història de la música electrònica, The Chemical Brothers; els rockers novaiorquesos The Strokes, i enfrontarà dos bandes catalanes que són referents indiscutibles de dos generacions diferents, Sopa de Cabra i La Pegatina.

tracking