SEGRE

MÚSICA SOLIDARITAT

Concert de Las Migas a Agramunt contra la ceguesa

El quartet femení recaptarà fons per a les malalties rares de retina el 22 de febrer || Les entrades, a partir de 15 euros

Bego Salazar, Marta Robles, Alicia Grillo i la veïna de Agramunt Roser Loscos (primera per l’esq.).

Bego Salazar, Marta Robles, Alicia Grillo i la veïna de Agramunt Roser Loscos (primera per l’esq.).SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Las Migas, el quartet de música popular format per Bego Salazar, Marta Robles, Alicia Grillo i la veïna d’Agramunt Roser Loscos, mostraran el 22 de febrer la seua cara més solidària al Casal Agramuntí amb un concert en benefici del projecte PedRetina de StargardtGo, per a la investigació en malalties degeneratives de la retina. La formació repassarà les cançons del seu últim disc Vente Conmigo, que els va valer la nominació als premis Latin Grammy’s al millor àlbum de música flamenca. I és que, segons les defineixen alguns crítics, “es podria afirmar que la seua és música per a l’ànima, poesia cantada sense altres límits que els que imposa la seua pròpia inspiració”. Les entrades anticipades tenen un preu de quinze euros i es poden adquirir a través de la pàgina www.inscripcions.cat/lasmigas2019/. Així mateix, dos hores abans de l’actuació estaran disponibles a taquilla a un preu de divuit euros.

Per als que vulguin posar el seu gra de sorra en l’anàlisi de malalties degeneratives de caràcter hereditari i no puguin assistir al concert, també s’ha habilitat una zona zero a la pàgina www.inscripcions.cat/lasmigas2019zero/.El projecte Stargardt Go, impulsat per la pediatra d’Agramunt Margaret Creus, va nàixer amb la voluntat de conscienciar la societat sobre la ceguesa i les afeccions rares de retina a través de campanyes de micromecenatge en benefici de malaltia de Stargardt, amaurosi congènita de Leber, retinòsquisi lligada a X, acromatòpsia i distròfia de cons. I ara s’afegeixen a aquesta iniciativa Las Migas, una banda que van formar fa quinze anys a Barcelona quatre alumnes d’Escola Superior de Música de Catalunya, entre elles Sílvia Pérez Cruz. L’única membre del grup original és Marta Robles.

tracking