SEGRE

CINE GUARDONS

'La favorita' s'endú set Bafta, però 'Roma', millor pel·lícula

La cinta del mexicà Alfonso Cuarón triomfa als premis del cine britànic || També va guanyar la categoria de millor director

L’actor Rami Malek, ahir a la gala dels premis Bafta.

L’actor Rami Malek, ahir a la gala dels premis Bafta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rachel Weisz), millor maquillatge i perruqueria, millor disseny de producció, millor film britànic, millor guió original i millor disseny de vestuari.

Rami Malek (‘Bohemian Rhapsody’) i Olivia Colman (‘La favorita’), millor actor i actriu

A banda de les dos grans guanyadores de la nit, el biopic de Freddie Mercury Bohemian Rhapsody es va quedar amb dos de les preuades màscares daurades: Rami Malek va pujar a l’estrada per recollir el guardó a millor actor protagonista i el film de Bryan Singer –que recentment ha estat acusat d’agressió sexual i que va ser acomiadat del rodatge abans que acabés– va aconseguir també el premi a millor so. Ha nacido una estrella es va emportar el de millor música original, premi que va ser recollit per Bradley Cooper, autor de la banda sonora juntament amb una absent Lady Gaga i Lukas Nelson. Infiltrado en KkKlan, de Spike Lee, es va emportar el premi a millor guió adaptat i Mahershala Ali, el de millor actor secundari per Green Book.

tracking