SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

Descàrrega de rock a Escalarre

El metal de Sôber i Behemoth, entre sis noves bandes per al Doctor Music Festival || Berri Txarrak i Hawkwind, també en un cartell ja amb 50 noms

El rock metal alternatiu de Sôber, una de les sis noves propostes per al Doctor Music Festival.

El rock metal alternatiu de Sôber, una de les sis noves propostes per al Doctor Music Festival.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rock més dur tindrà un cartell de grups importants al Doctor Music Festival, en la denominada Reincarnation Edition de l’11 al 14 de juliol als prats d’Escalarre, a les Valls d’Àneu. I més des de la nova llista de fitxatges anunciada ahir per la promotora musical, sis bandes europees del rock més potent, amb els polonesos Behemoth al capdavant, considerats un dels màxims exponents del death metal actual.

Sôber, una de les bandes espanyoles més consolidades de l’escena de rock metal alternatiu, també sonarà aquest estiu al Pallars Sobirà, igual que el grup de Liverpool de metal i rock progressiu Anathema; els també britànics Hawkwind, en plena gira mundial del cinquantè aniversari; el grup de culte de grunge indie-rock espanyol Yoghourt Daze; i el rock dels bascos Berri Txarrak. Sis nous noms, amb els quals el cartell del festival arriba al mig centenar de propostes.

Això sí, encara amb l’interrogant que planeja sobre la celebració del certamen arran del problema amb els permisos després de l’informe negatiu de l’Agència Catalana de l’Aigua al situar-se el recinte en zona inundable. Com va publicar SEGRE dimecres, el Govern treballa contra rellotge amb la promotora musical per fer possible el festival.

Els nous noms se sumen a una llarga llista que va obrir el 30 de novembre la veterana banda de rock de Chicago The Smashing Pumpkins. Des d’aleshores, el cartell s’ha anat anunciant per entregues amb bandes com King Crimson, Primal Scream, The Prodigy, Chemical Brothers, Underworld, Richie Hawtin o The Blaze i grups locals com Els Pets, Els Catarres, La Pegatina i Rosalía.

tracking