SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Woody Allen torna a Barcelona amb la seua banda 5 anys després

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de cine i clarinetista Woody Allen actuarà al juny en tres ciutats espanyoles, una de les quals Barcelona, amb la seua banda Eddy Davis New Orleans Jazz Band, segons va informar ahir la promotora The Project i el festival barceloní Jardins de Pedralbes. L’espectacle recalarà a Bilbao el 16 de juny, a Barcelona el 18 de juny i a Madrid, el dia 20 de juny.

Les entrades per al concert de Barcelona es posaran a la venda dilluns vinent a les 10.00 hores. Les actuacions del músic i la seua banda no tindran un repertori fix, sinó que s’improvisaran cada nit a les diferents ciutats i inclouran una selecció de cançons de principi del segle XX, clàssics, blues i rags inspirats en una gran varietat d’artistes com Louis Armstrong, Sidney Bechet o George Lewis.

El veterà cineasta de vuitanta-tres anys, que regularment toca al The Café Carlyle de Nova York, va portar a terme la primera gira europea amb la New Orleans Jazz Band el 1996 i aquesta es va recollir al documental Wild Man Sings the Blues.

L’artista tornarà a la ciutat catalana després de cinc anys, ja que no actua a Barcelona des del desembre del 2014 al Gran Teatre del Liceu en el Suite Festival. Posteriorment, el 2017, va oferir un concert al Festival de Cap Roig de Calella.

tracking