SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Carolina Durante obre ‘Tu noche más indie’ a la Sala Manolita

Un moment de l’actuació del grup Carolina Durante.

Un moment de l’actuació del grup Carolina Durante.RAFA ARIÑO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup madrileny Carolina Durante va mostrar el seu repertori, vigorós i intens, en una Sala Manolita que es va omplir per disfrutar del concert d’obertura del cicle Tu noche más indie que, fins al 17 de maig, portarà a aquest local lleidatà algunes de les formacions més destacades de l’escena indie estatal.

La voluntat de mostrar tot el seu repertori va ser, en aquesta ocasió, literal. Carolina Durante és una formació jove, que en l’any i escaig de vida ha publicat un parell d’EP i diversos

singles

, per la qual cosa la llista de temes va donar per a tres quarts d’hora d’un concert enèrgic en què van demostrar per què, en tan poc temps, ja s’han convertit en un grup de referència, amb cançons que ja són corejades per la seua legió de fans incondicionals.

Van sonar tots els seus hits: Cayetano, La noche de los muertes vivientes, El Himno Titular, Perdona (Ahora sí que sí) o Examiga. Pop-rock que rememora la Movida madrilenya i lletres treballades, que recorden un dels seus referents, Los Nikis. Va completar la primera jornada del cicle que organitza la sala, en col·laboració amb el fotògraf Rafa Ariño i el seu projecte Girando con... l’actuació de Guille Milkyway, músic de La Casa Azul, en funcions de DJ al costat del mateix Rafa Ariño. La pròxima cita serà el dissabte dia 23 amb els lleidatans EnZel.

tracking