SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Primer Festival del Pop Metafísic a Ponts, amb El Petit de Cal Eril

El cantant de Guissona tanca gira i anuncia un nou disc

Joan Pons El Petit de Cal Eril, el mes de juny passat en un concert a Sudanell.

Joan Pons El Petit de Cal Eril, el mes de juny passat en un concert a Sudanell.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Petit de Cal Eril tancarà al març la seua actual gira de concerts de l’àlbum triangular, que va publicar l’any passat. Una de les últimes cites del grup, que acaba de publicar a les xarxes el seu últim videoclip, Com puc saber el que penses, serà el 16 de març a Ponts, on encapçalarà el cartell d’un nou certamen de caràcter itinerant, el Festival del Pop Metafísic.

La Sala Green’s d’aquesta localitat de la Noguera acollirà la primera edició d’aquest esdeveniment ideat per a espais d’aforament reduït, perquè músics i públic puguin disfrutar de la vetllada amb la màxima comoditat. Així, està previst que El Petit de Cal Eril comparteixi escenari amb la cantautora de Vic Núria Graham; el cantant i guitarrista d’Anímic, Ferran Palau; el pop indie del duo Germà Aire; i els DJ Aïda Camprubí i Ultralocal, entre altres artistes. Les entrades per al festival, a partir de 22 euros, ja poden adquirir-se a través del web del certamen, festivaldelpopmetafisic.cat.

Joan Pons El Petit de Cal Eril té previstos abans dos concerts, aquest dissabte vinent a Gandia i el 8 de març al castell de Peralada.

Després de participar en aquest nou festival a Ponts, el cantautor de Guissona tancarà l’actual gira amb actuacions a València (29 de març), l’Hospitalet de l’Infant (30) i els Encants de Barcelona (31).

Així mateix, el segell discogràfic Banlrobber va anunciar que “l’artista lleidatà ja es troba immers en la confecció d’un nou treball discogràfic, que publicarà de manera imminent”.

tracking