SEGRE

ACTUACIONS FINANÇAMENT

El concert solidari de Las Migas recapta més de 5.000 euros

L’agramuntina Roser Loscos (dreta), amb el grup Las Migas.

L’agramuntina Roser Loscos (dreta), amb el grup Las Migas.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les 439 butaques del Casal Agramuntí d’Agramunt es van omplir de públic divendres a la nit amb el concert solidari de Las Migas en benefici del projecte PedRetina i del repte StargardtGo, amb el qual van recaptar més de 5.000 €. Una de les artistes que componen el grup és natural de la capital del Sió, la violinista Roser Loscos, motiu pel qual van decidir oferir aquesta actuació. Loscos va revelar sentir-se “molt contenta” de poder tocar a casa i “més encara per una causa solidària”.

La pediatra Margaret Creus, impulsora de PedRetina i StargardtGo, va destacar que activitats d’aquest tipus “ajuden a donar a conèixer les malalties degeneratives de retina de caràcter hereditari” alhora que “són una font de finançament”. Creus va explicar que l’objectiu final és la creació d’un centre de referència a Catalunya per a aquest tipus de malaltia i va afegir que “en aquest moment ja comptem amb professionals disposats” i tenen diversos convenis amb hospitals de Barcelona, malgrat que estan “pendents d’ultimar la implicació de l’Hospital Arnau de Vilanova i l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Lleida”.

Las Migas està format per Bego Salazar, Marta Robles, Alicia Grillo i Roser Loscos. El seu últim àlbum, Vente conmigo, va ser nominat als premis Latin Grammy 2017.

tracking