SEGRE

MÚSICA CICLES

Andrea Motis, cap de cartell del 'Tàrrega Sona'

Més de quinze concerts programats entre el març i el juny || El jazz i el rap protagonitzen una edició que arranca diumenge

Teresa Garcia, Oriol Martí i Raül Palacios, a la presentació.

Teresa Garcia, Oriol Martí i Raül Palacios, a la presentació.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de l’Urgell ha programat més de quinze concerts entre els mesos de març i juny en el marc del cicle Tàrrega Sona 2019, que inclou diferents estils musicals. Entre les propostes val a destacar el jazz d’Andrea Motis amb l’àlbum Emotional dance i una jornada de rap combatiu amb Homes Llúdriga, que presentaran el nou disc Pampallugues, Lil Russia, Pablo Hasél i Elane. L’edil de Cultura, Raül Palacios, va destacar que “es tracta d’una programació híbrida amb múltiples estils i propostes que pretenen generar prescripció musical” alhora que, segons el gerent de Cultura, Oriol Martí, “respon a la pluralitat d’una societat rica a nivell cultural”. Palacios també va indicar que la programació inclou les propostes pròpies del consistori i les de les entitats locals i establiments de lleure de la ciutat. El Tàrrega Sona 2019 comença aquest diumenge amb el Rèquiem de Mozart, que oferiran l’Orfeó Lleidatà i l’Orquestra Julià Carbonell i seguirà el 8 de març amb el jazz de Jaume Sanchis Quartet i la presentació del seu primer disc, Retrobament. El cicle inclou una actuació de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega al costat de les veus dels alumnes de primària de les escoles de la ciutat, així com un concert per a nadons de la companyia Pels Més Menuts i un concert amb dos-centes veus, instrumentistes i dansa sota el títol Sobreviuré, que portarà a terme la Coral del Sant Josep.

La programació també inclou el festival de música familiar Lo Closcamoll i dos concerts al bar Kirikú. El cicle finalitzarà amb un concert de bandes sonores de cine a càrrec de la Banda Municipal de Lleida. Els concerts seran gratuïts o de pagament amb uns preus assequibles, que oscil·laran entre els 5 i els 10 euros.

tracking