SEGRE

MÚSICA CONCERT

Depedro omple el Cafè del Teatre en l'obertura del MUD

Avui, nit de folk 100% americà

Depedro, ahir durant el concert inaugural del MUD al Cafè del Teatre de Lleida.

Depedro, ahir durant el concert inaugural del MUD al Cafè del Teatre de Lleida.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic madrileny Depedro va fer vibrar ahir el públic assistent al concert inaugural de la 13 edició del Músiques Disperses de Lleida (MUD). Depedro va omplir fins a la bandera el Cafè del Teatre, on va presentar el seu nou disc Todo va a salir bien acompanyat de nou músics, una fusió musical eclèctica en la qual el madrileny recull les seues influències de la cultura americana, africana i mediterrània.

Avui és el torn dels canadencs Kacy & Clayton i del grup d’Oregon The Parson Red Heads, que ofereixen a partir de les 21.00 hores al Cafè del Teatre una vetllada musical al ritme de folk-rock cent per cent americà. Kacy & Clayton és una banda liderada per dos cosins germans que, després de publicar dos àlbums amb so de cantautor clàssic, van decidir provar sort amb el folk-rock i incorporar dos nous membres.

Per la seua part, The Parson Red Heads fusionen folk-rock amb power pop, amb un so que recorda Neil Young o The Byrds. Demà serà el torn de Daniel Lumbreras, Ouzo Bazooka i Witch, el mític grup africà de Zamrock.

tracking