SEGRE

DANSA TELEVISIÓ

El jove lleidatà Marçal Font, nou fitxatge de 'Fama A Bailar', de Movistar+

El jove lleidatà Marçal Font, nou fitxatge de ‘Fama A Bailar’, de Movistar+ || Avui viurà la seua primera gala en el concurs que presenta Paula Vázquez

El lleidatà ‘Marshall’ Font, nou concursant de ‘Fama A Bailar’.

El lleidatà ‘Marshall’ Font, nou concursant de ‘Fama A Bailar’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Marçal Font té 19 anys, viu al barri lleidatà de la Bordeta i té un clar objectiu a la vida: vol ser artista. Des de dimecres passat, ja en té un altre: guanyar el concurs televisiu Fama A Bailar. No va aconseguir entrar en la selecció final dels 16 elegits per a aquesta nova edició de l’històric programa de ball, que des de l’any passat en la seua nova etapa emet el canal de pagament #0 de Movistar+, però la setmana passada es va emportar una gran sorpresa quan li van trucar des de la productora per suplir un dels finalistes, que ha sigut baixa per lesió.

Això sí, els problemes habituals amb el seu nom de pila que afronta cada vegada que es presenta a un càsting més enllà del Cinca –tots l’anomenen Marcal–, els ha solucionat amb el seu nom artístic, Marshall, convertint-se en tot un xèrif de la pista de ball.

La seua mare, Rosa Sol, és una de les seues grans fans. “Actualment, estudia un grau de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Lleida, però la seua passió és el ball. Ha estudiat a l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Lleida des de petit, amb classes de flauta travesera, ha practicat la gimnàstica artística i des de fa cinc o sis anys passa hores cada dia ballant a l’escola Dancescape, fins i tot els caps de setmana”, assenyala.

Rosa Sol exerceix ara de portaveu de Marshall Font que, a l’entrar a l’acadèmia del programa televisiu que presenta Paula Vázquez, està incomunicat i centrat en exclusiva en el concurs, que avui diumenge viurà una nova gala en directe, la primera per al ballarí lleidatà. “Sap que mantenir-se en el concurs és molt difícil entrant com a reserva, però ell vol aprofitar el seu pas per Fama A Bailar com una gran oportunitat per donar-se a conèixer en el món del ball perquè ser artista és la il·lusió de la seua vida”, afegeix la mare de Marshall Font.

“Una experiència per créixer com a ballarí i com a persona” Sandra Macià, directora de l’escola Dancescape de Lleida, destaca el talent de Marçal Font. “Quan va arribar fa uns anys era un diamant per polir, però ara ja està fet”, afirma sobre ell. Està encantada que novament l’escola que dirigeix compti amb un participant en aquest concurs a què es van presentar centenars de joves de tot Espanya. En l’edició del 2018, la lleidatana Claudia Riera (ara també professora a Dancescape) es va quedar a les portes de la final. “Serà una experiència de les que no s’obliden a la vida, l’ajudarà a créixer com a ballarí i com persona”, afegeix. Sobretot, les classes que rebrà a l’acadèmia televisiva per perfeccionar els estils que practica, des de dansa urbana, hip-hop i dancehall fins a balls llatins i dansa contemporània. La seua passió pel ball és tal, que fins i tot l’agost passat va aprofitar una setmana de turisme amb els seus pares a Nova York per apuntar-se a les tardes a classes al Broadway Dance Center.

tracking