SEGRE

CAPITAL CULTURAL ESPECTACLES

'Moments Màgics' a Cervera, amb 1.200 persones

Èxit de públic al primer cicle de microaccions artístiques || Activitats de música, teatre, poesia, dansa i gastronomia

La cantant Beth Rodergas va presentar el seu nou disc, ‘Família’, dissabte a la nit a Cal Corominas.

La cantant Beth Rodergas va presentar el seu nou disc, ‘Família’, dissabte a la nit a Cal Corominas.MARC CASTELLÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El teatre, la música i la gastronomia van posar ahir el colofó a Cervera al primer cicle de microaccions artístiques Moments Màgics Espais Únics MMEU, programat des de divendres en el marc de les activitats de la Capital Cultural Catalana. El comissari de l’esdeveniment, Marc Comas, va assegurar que “hem aconseguit els objectius marcats, ja que la resposta ha estat molt bona, amb un còmput global de 1.200 persones que han assistit als espectacles, tots d’alt nivell artístic. S’ha creat nou públic, ja que en tots hi havia perfils molt diversos. I no només un nou públic sinó entusiastes, que han recomanat les propostes i han fet venir més gent”.

Comas va valorar molt positivament els espais –des de l’edifici de la Universitat, cases nobles com Cal Corominas o la Casa Duran i Sanpere, el Carreró de les Bruixes o La Farinera–, “que han funcionat molt bé com a escenaris”, així com el fet d’haver posat en relleu els artistes del territori tant en propostes pròpies com en propostes artístiques de companyies referents nacionals. Val a recordar que una vintena de ballarins de dos escoles de dansa de la comarca van ballar dissabte a la coreografia Halab de la companyia de dansa Sol Picó, inspirada en el drama dels refugiats que creuen el Mediterrani.

Microaccions artístiques en espais singulars de Cervera en el marc de la Capital Cultural Catalana

Ahir al migdia, el Carreró de les Bruixes va tornar a acollir la Carretada de Contes per al públic familiar a càrrec de La Guilla Teatre, i per la seua banda a l’Arxiu Comarcal actuava el Quartet Teixidor i a la Universitat podien escoltar-se Les Veus Silents de La Passió Medieval.

Cervera es va convertir d’aquesta manera en un pol d’atracció per al turisme i l’oferta d’espectacles va permetre dinamitzar l’hostaleria local.

tracking