SEGRE

TALLERS NENS

Desenes de nadons lleidatans aprenen a ballar acompanyats dels pares a l'Auditori de Lleida

Desenes de nadons lleidatans aprenen a ballar acompanyats dels pares a l’Auditori Enric Granados || A càrrec de la intèrpret d’arpa Berta Puigdemasa

Pares i fills, durant l’inici del taller ahir a la tarda a l’Auditori Enric Granados.

Pares i fills, durant l’inici del taller ahir a la tarda a l’Auditori Enric Granados.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena de nadons de menys de divuit mesos i els seus respectius pares i mares van viure ahir la primera experiència junts com a ballarins al foyer de l’Auditori Enric Granados de Lleida. Acompanyats pels progenitors i asseguts alterra de moqueta, els petits van començar a sentir la música al cos i es van deixar portar pels suaus moviments de les seues parelles mentre, a poc a poc, agafaven confiança per després aixecar-se i improvisar els seus propis moviments. Fins i tot algun d’ells es va atrevir a deixar anar la mà de la seua parella i va convidar altres a seguir-lo al centre de la moqueta. L’activitat és una iniciativa de la intèrpret lleidatana d’arpa i també mare de tres nens, Berta Puigdemasa, que va assegurar que el taller “ofereix un espai en el qual pares i fills forgen una connexió molt especial”. Encara que músic de professió, Puigdemasa va explicar que “la meua altra passió és la dansa” i que, després de viure l’experiència a Barcelona amb els seus fills, “em vaig inspirar i vaig decidir portar-la a Lleida”. “Ja fa més d’un any que organitzo aquestes sessions, i totes han estat gratuïtes. La meua única intenció és gaudir de la dansa i compartir aquesta passió amb els petits”, va afegir. El taller es va emmarcar dins del cicle d’activitats L’altra biblioteca de l’Auditori.

Fusió d’arpa, dansa i poesia, a l’abril a Lleida

El pròxim dia 28 d’abril, la intèrpret lleidatana d’arpa Berta Puigdemasa estrenarà a l’Orfeó Lleidatà l’espectacle Recurrències, en el qual l’acompanyarà la rapsode Alba Mascarella. Es tracta d’un nou format en el qual combinarà el so del seu instrument amb la dansa i la poesia.

Pares i fills, durant l’inici del taller ahir a la tarda a l’Auditori Enric Granados.

Pares i fills, durant l’inici del taller ahir a la tarda a l’Auditori Enric Granados.ITMAR FABREGAT

tracking