SEGRE

MÚSICA CONCERTS

La banda de pop funk JOKB presenta el seu nou àlbum a Lleida

Imatge promocional de l’àlbum amb els vuit membres del grup.

Imatge promocional de l’àlbum amb els vuit membres del grup.JOKB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda d’Igualada JOKB presenta dijous vinent a la sala La Boîte de Lleida el seu primer àlbum d’estudi Ohana (família en hawaià), un enregistrament de 13 temes en català i anglès amb un estil “entre el pop i el funk, amb clares influències del mestissatge català i el reggae”. Així ho descriu Víctor Miguel, baixista de la banda i un dels vuit membres que pujaran a sobre de l’escenari de La Boîte.

Tanmateix, el que fa especial aquest àlbum és que cada una de les cançons es complementa amb el seu respectiu videoclip penjat a YouTube, apostant així per la cultura audiovisual, cada vegada més important entre els joves.

Presentació del seu primer àlbum ‘Ohana’.

Un dels temes, Wild Eye, compta amb la col·laboració del lleidatà Kelly Isaiah, cantant de Koers, tant en la seua versió musical com al videoclip. “No el coneixíem de res però li vam proposar col·laborar i ell (Isaiah) va acceptar. Des d’aleshores existeix una química molt especial entre nosaltres”, explica Bernat Canals, teclista de la banda. Encara que es tracta d’una banda molt jove (la mitjana d’edat és de 20 anys), els seus objectius són clars. “Volem arribar a viure de la música”, afirmen.

tracking