SEGRE

MÚSICA TOURS

Rosalía arranca la gira mundial en un festival de Buenos Aires

Rosalía, ahir durant la roda de premsa abans de l’actuació.

Rosalía, ahir durant la roda de premsa abans de l’actuació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant catalana Rosalía estava previst que oferís ahir al festival Lollapalooza de Buenos Aires el primer dels concerts de la gira mundial, que la portarà a presentar el seu aclamat treball El mal querer a catorze països, tan sols un dia després d'estrenar un nou senzill, Con altura, en el qual ret homenatge al “reggaeton de platja” amb els artistes J. Balvin i El Guincho.

La cantant es va mostrar molt sorpresa pel suport que ha rebut a la capital argentina i va assegurar que li va costar creure's “arribar aquí [Buenos Aires] i sentir tant suport, tant afecte, tant amor per la música que estic fent”, va confessar.

Al concert del país austral el seguiran gairebé quatre mesos de gira per Amèrica del Sud, Amèrica del Nord i Europa, amb actuacions en països com Xile, Mèxic, els Estats Units, el Regne Unit i França. De fet, els seus dos concerts a Nova York van esgotar les entrades en qüestió d'hores i està programada per a alguns dels festivals més grans del món, com el Coachella de Califòrnia, el Primavera Sound de Barcelona o ahir en el mateix Lollapalooza.

Així mateix, la cantant de Sant Esteve Sesrovires forma part del cartell del dissabte 13 de juliol del Doctor Music Festival, que després del veto de l'ACA, tot apunta que se celebrarà finalment a Montmeló.

tracking