SEGRE

MÚSICA HOMENATGE

La cançó 'Glory Days' del 'Boss', elegida per al No Surrender 2019

El tercer festival de Vilanova de Bellpuig, el 29 de juny

No Surrender Festival.

No Surrender Festival.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig va anunciar ahir que la tercera edició del festival d’homenatge a Bruce Springsteen se celebrarà el dissabte 29 de juny. En aquesta ocasió, el certamen es redueix a un sol dia “per mantenir l’esperit inicial amb què vam crear el projecte”, explica l’impulsor i organitzador del certamen, Josep Maria Pons. Així mateix, afirma que la interpretació i enregistrament d’una de les cançons de Springsteen torna a ser el motiu principal.

Per a aquesta tercera edició del No Surrender, és previst que els músics i cantants interpretin la cançó Glory Days, un tema inclòs al mític àlbum Born in the USA del Boss i que narra la història d’un home que rememora els seus dies de glòria passats durant l’adolescència. Josep Maria Pons es mostra optimista i espera “incrementar la xifra de participants (durant l’edició anterior van ser més de 5.000 persones) perquè es tracta d’una cançó molt festiva” i que permet incorporar nous instruments, com les trompetes i els trombons. Després de l’enregistrament de Glory Days hi ha

prevista l’actuació de la banda tribut de Bruce Springsteen Sergio Gisbert & The Jacks, formació reconeguda com el millor grup tribut a Europa.

A partir d’avui, els interessats ja poden formalitzar les seues inscripcions. El preu és de cinc euros i tots els tràmits s’han de fer a través del web oficial de l’organització www.nosurrenderfestival.com.

tracking