SEGRE

MÚSICA CONCERTS

El cantautor Roger Mas tanca el cartell dels Festivals Alta Segarra

Aquest mes s’anuncien les localitats on es faran els concerts

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi van unir els camins amb l’enregistrament d’un disc en directe el 2012.

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi van unir els camins amb l’enregistrament d’un disc en directe el 2012.FESTIVALS ALTA SEGARRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor de Solsona Roger Mas i la Cobla Sant Jordi tanquen el cartell de la quarta edició dels Festivals Alta Segarra, que se celebraran aquest estiu durant tres caps de setmana (del 12 al 27 de juliol) a tres localitats diferents de l’Alta Segarra que es donaran a conèixer aquest mes.

El certamen l’obrirà el duet Jo Jet i Maria Ribot acompanyats per un cor de 7 persones el divendres 12 de juliol. Dissabte tancarà el primer cap de setmana del festival el grup indie Mishima. Anna Roig i els catorze músics de la Big Band Project d’Àlex Cassanyes interpretaran una selecció de cançons de la chanson francesa el 19 de juliol. L’endemà, seran Roger Mas juntament amb la Cobla Sant Jordi els que posin punt final a la segona setmana dels Festivales Alta Segarra.

El cantautor napolità Alessio Arena conjuntament amb el músic català Guillem Roma el dissabte 26 i l’espectacle Leon, una proposta en la qual The Pinker Tones i el Quartet Brossa s’uneixen per retre homenatge a la trajectòria artística de Leon Theremin, tancaran la quarta edició del festival.

En els propers dies, l’organització donarà a conèixer els emplaçaments en què se celebraran els diferents concerts. Així mateix, a partir del dia 23 d’abril, coincidint amb Sant Jordi, començaran a comercialitzar-se les entrades a través de la pàgina web www.entrapolis.com.

La intenció del festival és posar de relleu aquesta zona de Catalunya i oferir una proposta cultural de qualitat.

tracking