SEGRE

JORNADES ART

Torregrossa inaugura l'exposició a La Capella dedicada a Benet Rossell

La inauguració de la mostra.

La inauguració de la mostra.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La localitat de Torregrossa va inaugurar ahir nova temporada d’exposicions a la sala La Capella amb la mostra Arrels enllà, dedicada a Benet Rossell. L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde, Josep Maria Puig, la regidora de Cultura, Maribel Zaoma, així com la viuda de Rossell, Cristina Giorgi. El públic pot admirar una trentena d’obres, entre pintures, dibuixos, collages, gravats i fotografies, a més d’una aquarel·la molt especial, l’únic dibuix d’infantesa que es conserva de l’artista, datat el 1950 a Tremp, quan tot just tenia tretze anys.

El galerista i dinamitzador cultural Albert Moré, amb arrels familiars en aquesta localitat del Pla d’Urgell, és el responsable de programació d’aquesta nova sala d’art ubicada en una antiga capella religiosa restaurada. Vaig viure també coneixia personalment a Benet Rossell i va voler especialment atansar la seua obra a aquest espai artístic de Torregrossa. La mostra podrà visitar-se fins al 4 de maig durant els caps de setmana i festius de 18.00 a 21.00 hores.

L’activitat forma part de les Jornades Culturals de Torregrossa, que divendres van incloure la presentació a la Biblioteca Maria-Mercè Marçal del llibre Escoles i Mestres de la Segona República al Pla d’Urgell, d’Esteve Mestre i Ton Solé. Les activitats s’allargaran fins a mitjans de maig.

tracking