SEGRE

Aquest és el cartell de la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya

Obra de la il·lustradora Andrea de Castro

L'acte de presentació del cartell de la 25a edició de la Mostra.

Aquest és el cartell de la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de CatalunyaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya ha presentat el cartell per a la seva 25a edició, que és obra de la il·lustradora Andrea de Castro. L'autora ha explicat que s’ha inspirat en un dels seus referents en el món del cartellisme i del cinema, el grafista nord-americà Saul Bass (autor dels cartells de Vértigo o West Side Story) i que ha optat per un disseny amb color i senzill, però estudiat i significatiu. Ha indicat que el tucà és una au migratòria exclusiva dels països americans i que vol simbolitzar una forma de trencar barreres, ja que les aus viatgen a altres llocs i salten murs, com ho fa el cinema. El joc amb el bec també el va tenir clar, tant per la forma de la claqueta com pel so que emet.

Andrea-Mersey de Castro Piñol (Lleida, 1994) és una dissenyadora gràfica d'ofici, malgrat que la seva verdadera vocació és la il·lustració. Graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, s’ha format també en art conceptual, animació, il·lustració i en eines i llenguatges informàtics adients al seu camp de treball. Malgrat la seva joventut, ja ha participat en projectes professionals variats en el camp editorial, en el publicitari o el dels videojocs, tant per a empreses privades o institucions públiques, com per a clients privats de tota mena.

La Mostra està organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà i se celebrarà a la capital del Segrià del 6 al 13 de juny.

tracking