SEGRE

Successos

Devastador incendi a la Catedral de Notre Dame de París

Cau l’agulla central del temple i part del sostre

Incendi a la Catedral de Notre Dame de París

Incendi a la Catedral de Notre Dame de ParísACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’agulla central de la catedral de Notre Dame de París es va esfondrar aquest dilluns devorada per un incendi que va afectar bona part de la teulada del temple gòtic. Les flames van aparèixer sobre les 18.50 de la tarda, poc després de l’hora de tancament al públic del monument, que es trobava en obres de restauració.

Fonts oficials van indicar que el foc està afectant tota la carcassa que sustenta la teulada de Notre Dame, mentre que un portaveu dels bombers va destacar les dificultats d’accés que suposa l’edifici.

L’alcalde del districte 4 de la ciutat, Ariel Weil, va assegurar que tots els bombers disponibles a la ciutat s’han traslladat al lloc dels fets.

L’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, així com diversos ministres, es van traslladar fins els voltants de la catedral per seguir en directe les tasques d’extinció de les flames.

El president francès, Emmanuel Macron, que havia de pronunciar aquesta nit una al·locució televisada, la va posposar "sine die" per l’incendi i va anunciar que es traslladarà també al lloc.

Directe:

Ets a París? Busquem testimonis lleidatans de l'incendi a Notre Dame

incendi a la Catedral de Notre Dame de París

incendi a la Catedral de Notre Dame de ParísEFE

tracking