SEGRE

CINE RODATGE

La Paeria es converteix en un tribunal en una pel·lícula

El rodatge del film de Térmens finalitzarà divendres

El saló de plens de la Paeria es va convertir ahir en un plató de cine.

El saló de plens de la Paeria es va convertir ahir en un plató de cine.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida va cedir ahir per un dia el seient al saló de plens de l’ajuntament a un jutge encarregat de dictar sentència contra la corrupció policial i el tràfic de persones. Es tracta del rodatge de l’escena final de la pel·lícula La dona il·legal, del director de Bellmunt de Segarra Ramon Térmens que, com ja va avançar SEGRE, fa dos setmanes que grava amb el seu equip a Lleida i és previst que aquest divendres finalitzin el rodatge. La seqüència d’ahir es va rodar íntegrament al vestíbul i la Sala de Plens de la Paeria, i entre avui i demà el set de rodatge es traslladarà fins a l’aeroport d’Alguaire.

La dona il·legal és una pel·lícula de temàtica social produïda per Segarra Films, en la qual un advocat, de nom Fernando i interpretat per Daniel Faraldo, lluita per treure una immigrant del món de la prostitució i de les grapes de la màfia.

Es tracta, així mateix, d’una història sobre corrupció policial, personificada en el personatge d’Oriol Cadenas, interpretat per Isak Férriz (sèrie Gigantes, 2018), amb la qual Térmens pretén denunciar la intolerància i la demagògia entorn de la immigració i els extremismes.

La data d’estrena de la pel·lícula està prevista per a mitjans del 2020 i es convertirà en el cinquè projecte del director lleidatà, que es va fer popular després de dirigir Joves, amb Carles Torras el 2004. Posteriorment va dirigir Negro Buenos Aires (2008), Catalunya über alles! (2011) i El mal que els homes fan (2015).

tracking