SEGRE

CULTURA

El Festival de Pasqua de Cervera es clou aquest diumenge amb un èxit de públic rotund

El certamen, consolidat com a referent de la música clàssica catalana, referma la seva proposta per la producció pròpia

El Festival de Pasqua de Cervera es clou aquest diumenge amb un èxit de públic rotund

El Festival de Pasqua de Cervera es clou aquest diumenge amb un èxit de públic rotundSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El concert del multipremiat organista Joan Seguí (Premi Primer Palau i Catalunya Música) a l’orgue de Francesco Teppati ubicat a l’església de Sant Agustí posarà aquest diumenge punt i final al Festival de Pasqua de Cervera. El concert inclourà grans noms del patrimoni musical vinculats a l’àmbit organístic.

El concert de cloenda poc té a veure amb la proposta arriscada i exitosa del pianista improvisador Marco Mezquida i el sommelier Jordi Martínez, que van omplir l’Auditori de Cervera ahir dissabte al vespre. Mezquida i Martínez van mostrar les seves arts de la improvisació en un diàleg artístic en què el públic va formar part de l’espectacle des del primer minut, amb un tast en directe de vins i productes del territori. El públic era heterogeni i ja havia exhaurit les entrades hores abans del concert.

De fet, gairebé tots els concerts de la Setmana Santa han registrat un ple absolut. A la tarda, el Celler dels Encants del Llibre va acollir el concert amb dos passis del duet format per Cecilia Reguero (flauta travessera) i Tais Costa (violoncel) que, amb el títol 'Clavell al balcó', va passejar els assistents per l'univers sonor del Modernisme.El públic va participar des del primer moment en el concert amb un tast de vins i productes KM0.

Consolidat ja com el referent de la música clàssica catalana, el Festival de Pasqua de Cervera, es clou avui diumenge amb èxit rotund d'un públic vingut d’arreu i que ha assistit als 14 concerts que ha ofert el festival, de l’11 al 21 d’abril. 

Un cop més ha estat fidel al seu segell de fer arribar la música clàssica catalana a tots els públics, fet que s’afavoreix amb diversitat de formats, estils i gèneres.

L’essència del festival, de fet, és posar en valor el patrimoni musical català de totes les èpoques, tant antigues com modernes. De la mateixa manera, és un escenari d’intèrprets i entitats referents de la música catalana, que presenten propostes úniques especialment pensades per al festival, que referma la seva proposta per la producció pròpia.

tracking