SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES INNOVACIÓ

La Saleta de Lleida, amb els nous formats teatrals

Marató de dotze hores ininterrompudes d’improvisació

Un dels capítols de l’espectacle d’improvisació ‘Passatgers a bord!!!’ ahir a La Saleta.

Un dels capítols de l’espectacle d’improvisació ‘Passatgers a bord!!!’ ahir a La Saleta.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Actors trucant a una pizzeria perquè els portin el menjar durant la representació d’un espectacle. No es tracta de ficció ni tampoc d’una broma, sinó d’una de les escenes de la marató d’improvisació Passatgers a bord!!! que es va viure ahir a La Saleta de Lleida.

Dotze hores ininterrompudes en què set actors de diferents companyies lleidatanes van donar curs a la seua imaginació per formar una història a bord d’un creuer. “La iniciativa va nàixer de la mà de dos dels actors que hi van participar, Gabriel Solans i Ares Piqué, que van descobrir aquest nou format teatral a Londres i van decidir portar-lo a Lleida”, va explicar ahir Marta Guiu, membre de l’equip de La Saleta.

La resta d’intèrprets van ser Marc Oliva, Lluís Graells, Sandra Pujol, Oriol Vázquez i Júlia Cruz. “Comencem el primer capítol a les 11.00 i acabem el sisè i últim a les 23.00 h, amb tan sols vint minuts de descans entre sessió i sessió”, va aclarir Guiu, que va afegir que “a l’inici de cada un els intèrprets es presenten i resumeixen als nous espectadors el que ha ocorregut en els anteriors”.

Totes les altres coses van ser completament improvisades, a excepció de la idea base, el viatge a bord del creuer, “i unes petites pautes tan sols per delimitar una mica els temps”, va assegurar Guiu.

tracking