SEGRE

PEL·LÍCULES COMMEMORACIONS

'La vida de Brian' torna a Lleida pel seu 40 aniversari

Fotograma de ‘La vida de Brian’, de Terry Jones.

Fotograma de ‘La vida de Brian’, de Terry Jones.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comèdia religiosa dels Monty Python La vida de Brian, dirigida per Terry Jones i protagonitzada per la resta d’humoristes britànics, compleix 40 anys i ho celebra tornant a la gran pantalla tan sols uns dies després de Setmana Santa. A Lleida, JCA Alpicat i JCA Teatre Principal se sumen a la iniciativa de més de 20 països i projectaran la cinta original de l’any 1979 en VOSE els propers dies 24 i 25 d’abril.

El film és una sàtira mordaç, absurda i anàrquica sobre la vida de Crist i la representació hollywoodiana dels temes bíblics. Ambientada a Judea l’any 33 aC, els romans estan intentant desesperadament imposar l’ordre en un temps convuls ple de caos i de canvis. Enmig d’aquest panorama es troba Brian Cohen, que acaba, sota circumstàncies absurdes, convertint-se en profeta i vivint el seu propi calvari.

Direcció:

D’aquesta manera, el film de Terry Jones compta amb les interpretacions de la resta d’actors dels Monty Python representant un variat grup de personatges, des de leprosos i experts en regateig fins a escèptics religiosos.

tracking