SEGRE

CINE FESTIVALS

Documentals de sis països competiran a la Mostra

Es projectaran a Funatic i la UdL

Fotograma del documental ‘Espero tua (re)volta’.

Fotograma del documental ‘Espero tua (re)volta’.LA MOSTRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 25 edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebrarà del 6 al 13 de juny, va presentar ahir la selecció de documentals que competiran a la Secció Oficial. Es tracta de vuit projectes de sis nacionalitats: Yeses (Espanya), de Miguel Forneiro; Miró. Las huellas del olvido (Argentina/Equador), de Franca G. González; Madame Cinéma (Veneçuela), de Jonathan Reverón; Charco. Canciones del Río de Plata (Argentina), de Julián Chalde; Espero tua (re)volta (Brasil), d’Elisa Capai; Viaje a los pueblos fumigados (Argentina), de Fernando Solanas; The Smiling Lombana (Colòmbia), de Daniela Abad; i Los 120. La Brigada del café (Argentina), de María Laura Vasquez.

Com en les passades edicions, les projeccions de tots els títols tindran lloc a l’Espai Funatic i les sessions especials de documentals es projectaran a l’auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (CCCT) del campus de la UdL de Cappont.

Com a novetat d’enguany, la mostra s’ampliarà a nous públics com són els alumnes de Secundària, les aules d’extensió universitària i les persones grans.

tracking