SEGRE

ART RECONEIXEMENT

Més premis per a Sonia Alins

Amb la seua obra Japanese Swimmers’ || Rep un guardó publicitari a Califòrnia i dos més al certamen asiàtic Adefest

Sonia Alins sostenint la seua il·lustració ‘Japanese Swimmers’.

Sonia Alins sostenint la seua il·lustració ‘Japanese Swimmers’.S. ALINS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’obra Japanese Swimmers, de l’artista i il·lustradora lleidatana Sonia Alins, ha obtingut en menys d’un mes tres premis internacionals d’il·lustració. El primer, el màxim guardó (Award of Excelence) en la categoria Millor Il·lustració Publicitària del certamen californià Illustration Annual 60. Els altres dos van ser el primer premi (Lotus Gold Award) en la categoria Il·lustració i el segon premi (Lotus Silver Award) a la categoria Millor Ús d’una Il·lustració en Campanya de Comunicació a l’Adafest, un dels festivals referents del món de la il·lustració a Àsia. “No m’ho esperava en absolut, de fet a l’Adafest ni em vaig presentar, va ser l’empresa que em va contractar per il·lustrar l’obra, Dentsu Inc., qui va inscriure el meu treball en el concurs” va assegurar Alins, i va afegir que “temps després em van trucar per comunicar-m’ho i em va fer molta il·lusió”.

Japanese Swimmers va nàixer com un encàrrec per a la campanya Find a new face of Ofuro (Redescobreix l’Ofuro) de l’agència Dentsu Inc., els qui van contractar Alins per, a través de la seua il·lustració, incentivar l’ús dels banys públics al Japó “com a part de la seua cultura tradicional i social”, aclareix Alins. “No els coneixia de res, però avui dia a través de les xarxes socials un pot arribar fins a l’altre extrem del món. Són moltes empreses les que m’han contactat a través d’Instagram”, va explicar Alins.

Respecte al certamen de Califòrnia, de les 3.941 propostes que van rebre, només van escollir-ne 137, entre les quals l’obra guanyadora d’Alins. El concurs va ser organitzat per Communication Arts, una revista especialitzada en comunicació.

tracking