SEGRE

LLANÇAMENT RUMBA

'Dissabte', el primer àlbum del grup de Mollerussa Fa1na

El disc està disponible a totes les plataformes digitals

Imatge promocional del grup Fa1na amb els seus quatre components.

Imatge promocional del grup Fa1na amb els seus quatre components.EDUARD SÁNCHEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove grup musical de Mollerussa Fa1na, format per Sergi Prats (baixista), Àngel Flores (guitarrista), David Garrofé (percussionista) i Manu Brufau (cantant i guitarrista), ha llançat el seu primer àlbum, Dissabte, un treball amb onze cançons que ja està disponible a les plataformes digitals de Spotify, YouTube, Apple Music, Amazon Music i Deezer. A més, el grup està pendent de fer una presentació formal del disc pròximament a la capital del Pla, ciutat on recentment va adaptar l’himne del Club de Futbol Joventut de Mollerussa amb motiu del centenari.

En el treball, produït a Muntayola per Joan Borràs, teclista d’Oques Grasses, i Ferran Casas, del grup Est Oest, presenten un mestissatge d’estils que es mou entre la rumba catalana i flamenca i alguns tocs de funky.

Les cançons de Dissabte parlen, segons Manu Brufau, de festa, de moments idíl·lics, d’alegria, d’amor... en definitiva “una mica del que es parla a la rumba”.

Alguns referents musicals que han inspirat Fa1na van “des de bandes de rumba catalana com La Troba Kung Fu, Dusminguet o La Pegatina fins a grups més comercials com Txarango, Els Catarres, Los Delincuentes... Cada component del grup té els seus gustos i entre tots fem aquesta composició”, diu el cantant. La presentació del disc la seguirà una gira d’aproximadament dotze concerts que començarà el pròxim 1 de juny amb una actuació a la penya Caragolí de l’Aplec del Caragol.

tracking