SEGRE

MÚSICA ACTUACIONS

Alfred García: "Conec molt bé Lleida"

El cantant i compositor Alfred García oferirà un concert aquest dissabte al Teatre de la Llotja || L’exconcursant d’‘OT’ presenta el seu àlbum ‘1016’

Alfred García, durant una de les actuacions de la gira ‘1016 Tour’.

Alfred García, durant una de les actuacions de la gira ‘1016 Tour’.ROSER GAMONAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic, compositor, cantant i productor Alfred García, conegut per representar Espanya a Eurovisió 2018 amb Amaia Romero després del seu pas per Operación Triunfo, oferirà un concert aquest dissabte a les 21.00 hores al Teatre de la Llotja de Lleida. El polifacètic artista català presentarà a la capital del Segrià el seu àlbum, 1016, en el marc de la gira homònima que va iniciar el febrer passat i que el portarà a actuar a trenta ciutats diferents. El que fa especial aquest disc és que porta per nom el número de càsting que li van assignar en el talent show de TVE, en el qual va quedar en quart lloc entre els finalistes. “Es tracta d’un homenatge al programa que va fer enlairar-se la meua carrera”, va declarar a SEGRE. I és que Alfred García no s’amaga i va afirmar que el seu pas per Operación Triunfo no només no va afectar la seua “humilitat”, sinó que “ara més que mai tinc els peus a terra perquè faig el que m’agrada, i això em fa molt feliç”.

En el seu concert al Teatre de la Llotja, el músic del Prat de Llobregat s’acompanyarà d’una banda de set músics sobre l’escenari per oferir el que ell mateix va descriure com una “declaració d’intencions de tot el que he viscut durant aquest últim any i mig després del meu pas per OT i Eurovisió”. Això sí, en clau de “rock d’autor”, va reblar. Així mateix, va confessar que li fa especial il·lusió actuar a Lleida, ciutat en la qual mai ha estat sobre un escenari però que coneix de sobres. “M’encanta la ciutat, però sobretot la seua gent. Teniu una ànima molt gran i una personalitat igual de forta. Definiu molt bé el que és Catalunya”, va assegurar García. I és que alguna cosa deu saber perquè va confessar a aquest diari que té una exparella lleidatana. “Recordo una vegada que vam estar junts a Animac, va ser l’edició que van projectar la Tortuga Roja, crec que mai oblidaré aquell dia.” Per tot plegat, va remarcar que, entre altres sorpreses, durant el concert hi haurà “alguna picada d’ull a la ciutat”.

“He estat a Animac i hi haurà picades d’ull a la capital de Ponent en el concert de dissabte”

Les entrades per a l’actuació d’aquest dissabte, de prop de dos hores, encara es troben disponibles al web oficial del Teatre de la Llotja.

tracking