SEGRE

L'editor: "Joc de Trons decep lectors"

L’últim capítol de la popular saga s’emet a Espanya la matinada de dilluns vinent

Un fotograma de Joc de Trons

L'editor: "Joc de Trons decep lectors"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’editor Alberto García Granda, responsable de la publicació a Espanya de la saga de George R.R. Martin "Cançó de Gel i Foc", en què està basada la sèrie "Joc de Trons", ha admès aquest dimecres que hi ha certa decepció entre els lectors per l’adaptació a la pantalla. En declaracions als periodistes a Sevilla, on l’Editorial Gigamesh participa en el congrés internacional sobre la sèrie, l’últim capítol de la qual s’emet a Espanya la matinada de dilluns vinent, García Granda ha dit que "hi pot haver una mica de decepció per algunes de les parts, que ve una mica per aquesta última temporada, però és que mai plou a gust de tots."

"Fa dos o tres temporades hi havia moltes diferències entre sèrie i llibres, i hi ha trames que als llibres estan molt marcades i tenen molt pes i en la sèrie no apareixen", ha afegit. Malgrat això, ha assegurat que l’autor dels llibres "té molt clar quin és el final" i que serà similar al de la sèrie, "però els camins per arribar tindran moltes diferències".

No obstant això, ha definit George R.R. Martin com "un dels reis de les sorpreses amb els seus lectors" i creu que l’última "la té molt ben guardada als llibres".

tracking