SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

The Boss ja sona al Pla

Un 70% dels inscrits al III No Surrender Festival hi participarà per primera vegada || Més de 400 músics gravaran ‘Glory Days’ a Vilanova de Bellpuig

Foto de família dels organitzadors del festival amb el cartell de la tercera edició.

Foto de família dels organitzadors del festival amb el cartell de la tercera edició.NSF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició del No Surrender Festival, que tindrà lloc el 29 de juny a Vilanova de Bellpuig, ja compta amb 400 músics inscrits per interpretar la cançó Glory Days, de Bruce Springsteen. Aquest any el festival adoptarà un caràcter més internacional respecte a edicions anteriors amb participants provinents d’Itàlia, França, Anglaterra, Holanda, els Estats Units, Austràlia i Alemanya. A més, els organitzadors, en la presentació d’ahir, van destacar que un 70 per cent de les persones que s’han apuntat ho fa per primera vegada. Així mateix, el certamen té aquest any el suport del club de fans del Boss més important d’Europa, i l’impulsor del certamen, Josep Maria Pons, va assegurar que Bruce Springsteen ha rebut ja la carta d’invitació i que les sensacions indiquen que “aquest any és molt probable que vingui”.

D’altra banda, els organitzadors van destacar que la cançó No surrender, que es va interpretar i va gravar el 2017, ha arribat al milió de visualitzacions a Youtube, encara que comptant les descàrregues se supera aquesta xifra. A més per segon any consecutiu i prèviament al No Surrender, el 9 de juny està previst el No Surrender Kids, que enguany tindrà lloc a la zona esportiva de la localitat on 50 joves menors de 15 anys assajaran la cançó Glory Days sota la direcció d’Antoni Tolmos. Ja el dia del festival, el 29 de juny i després de l’enregistrament lliga de Glory Days, es preveu l’actuació del grup tribut a Bruce Springsteen Sergio Gisbert & The Jacks, considerat la millor banda tribut d’Europa.

L’impulsor del certamen, Josep Maria Pons, assegura que és molt probable que hi assisteixi Bruce Springsteen

El festival sortejarà un any més la rèplica d’una guitarra de Bruce Springsteen fabricada pel lutier Juan Yeste. La recaptació que s’obtingui amb el sorteig de l’instrument anirà destinada a Acudam, entitat del tercer sector del Pla d’Urgell dedicada a l’atenció i a la millora de la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. A més, segons Josep Maria Pons, el festival aposta pel quilòmetre zero, i destaca “la importància de l’element de proximitat, ja que durant l’esdeveniment es treballa exclusivament amb empreses lleidatanes per a la seua organització”.

tracking