SEGRE

CINE FESTIVAL

Almodóvar, Ken Loach i Elton John, estrelles del dia a Canes

‘Dolor y gloria’ és una de les favorites a emportar-se la Palma d’Or

L’actriu Penélope Cruz, protagonista de la pel·lícula ‘Dolor y gloria’ d’Almodóvar.

L’actriu Penélope Cruz, protagonista de la pel·lícula ‘Dolor y gloria’ d’Almodóvar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tercer dia del Festival de Canes va comptar amb la presència de tres grans noms. D’una banda, Pedro Almodóvar arribava per competir, de nou, per la Palma d’Or amb la seua última pel·lícula, Dolor y gloria. Todo sobre mi madre, Volver, Los abrazos rotos, La piel que habito i Julieta, encara que el premi principal d’aquest festival, la Palma d’Or, és l’últim gran guardó del món del cine que se li resisteix. Tanmateix, Almodóvar ara tampoc ho tindrà fàcil, ja que el director manxec se les haurà amb pesos pesants de la indústria del cine com Tarantino, Loach i els germans Dardenne, entre d’altres.

D’altra banda, el famós cantant Elton John va assistir a la première de la gala de la pel·lícula sobre la seua vida que ha dirigit el director britànic Dexter Fletcher, Rocketman. La cinta, protagonitzada per Taron Egerton, ja apunta a convertir-se en el fenomen musical de l’any davant de Bohemian Rhapsody, i la resposta durant la presentació va ser tan bona que va emocionar el mateix protagonista.

Finalment, el director Ken Loach, que ja té dos Palmes d’Or, va competir a la Secció Oficial del certamen amb Sorry we missed you, una crònica de l’actual situació social i laboral d’Europa que il·lustra el fenomen de la nova esclavitud i els treballadors pobres amb un títol que al·ludeix al resguard que deixen els repartidors de paquets a la Gran Bretanya quan no troben a casa el beneficiari.

tracking