SEGRE

CINE FESTIVALCINE FESTIVAL

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio, duel de guapos a Canes

Pitt i DiCaprio, ahir a la catifa roja del Festival de Canes.

Pitt i DiCaprio, ahir a la catifa roja del Festival de Canes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Once Upon a Time... in Hollywood, de Quentin Tarantino, era una de les pel·lícules més esperades del Festival de Cannes, i la seua catifa roja ahir abans de l’estrena no va decebre, amb Leonardo DiCaprio i Brad Pitt com dos dels actors més aclamats. Hi va haver crits que van precedir l’arribada dels dos protagonistes al costat del director d’una pel·lícula que se situa al Hollywood de 1969 i que està protagonitzada per una estrella de la televisió, Rick Dalton (DiCaprio) i el seu doble, Cliff Booth (Pitt), amb els assassinats de Charles Manson com a teló de fons. Poc més va voler avançar Tarantino d’un projecte que s’estrenarà a l’estiu. “És una carta d’amor al cinema, a Hollywood i a Los Angeles, una ciutat que m’encanta”, va dir poc abans Pitt, que va destacar que “sempre és un plaer” treballar amb el cineasta. En aquesta mateixa línia es va pronunciar DiCaprio, abillat igualment amb esmòquing, i que va lloar de Tarantino tant el seu coneixement de la indústria del cinema com l’atmosfera que cregui en els rodatges. “És un director molt especial”, va resumir.

D’altra banda, els germans Luc i Jean Pierre Dardenne van presentar al festival el seu nou film,Le jeune Ahmed, en el que s’endinsen en la radicalització religiosa juvenil a Europa, però que va ser rebut amb fredor per crítica i públic.

?

canes

? Once Upon a Time... in Hollywood, de Quentin Tarantino, era una de les pel·lícules més esperades del Festival de Canes, i la catifa roja ahir abans de l’estrena no va decebre, amb Leonardo DiCaprio i Brad Pitt com dos dels actors més aclamats.

Hi va haver crits que van precedir l’arribada dels dos protagonistes amb el director d’una pel·lícula que se situa al Hollywood del 1969 i que està protagonitzada per una estrella de la televisió, Rick Dalton (DiCaprio), i el seu doble, Cliff Booth (Pitt), amb els assassinats de Charles Manson com a teló de fons. Poc més va voler avançar Tarantino d’un projecte que s’estrenarà a l’estiu. “És una carta d’amor al cine, a Hollywood i a Los Angeles, una ciutat que m’encanta”, va dir poc abans Pitt, que va destacar que “sempre és un plaer” treballar amb el cineasta. En aquesta mateixa línia es va pronunciar DiCaprio, vestit igualment amb esmòquing, i que va lloar de Tarantino tant el seu coneixement de la indústria del cine com l’atmosfera que crea als rodatges. “És un director molt especial”, va resumir.

D’altra banda, els germans Luc i Jean Pierre Dardenne van presentar al festival el seu nou film, Le jeune Ahmed, en el qual s’endinsen en la radicalització religiosa juvenil a Europa, però que va ser rebut amb fredor per crítica i públic.

Pitt i DiCaprio, ahir a la catifa roja del Festival de Canes.

Pitt i DiCaprio, ahir a la catifa roja del Festival de Canes.EFE

tracking