SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

El XIV Musiquem Lleida!, amb més de 50 aspirants

Crida de la Coral Shalom per participar en el concert de clausura || El certamen se celebrarà entre els dies 4 i 6 d’octubre

Concert de clausura de l’edició de l’any passat del festival.

Concert de clausura de l’edició de l’any passat del festival.RAMON GABRIEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La XIV edició del Festival Internacional Musiquem Lleida!, organitzat per la Coral Shalom, compta aquest any amb més de cinquanta formacions musicals de tot el món que han presentat una sol·licitud per tocar en els diferents escenaris que ompliran els carrers de Lleida entre els dies 4 i 6 d’octubre. El jurat es troba ara en la fase de selecció dels participants d’acord amb la seua qualitat, ja que escull els grups sense conèixer-ne ni la identitat ni la procedència.

La Coral Shalom ha fet una crida a cantants amb experiència perquè participin en el concert de clausura, que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a les 19.00 hores a l’Auditori Municipal Enric Granados. El concert serà a càrrec de l’Orquestra del Festival, la Coral Shalom i els cantants convidats, dirigits per Robert Faltus, director de la Coral Shalom. Els candidats que vulguin participar-hi poden enviar un correu electrònic a info@coralshalom.cat.

A més, en el marc d’aquest concert participatiu, tindrà lloc l’estrena europea de l’obra del compositor nord-americà Stephen Anderson Isaiah. D’altra banda, durant el concert també s’interpretarà l’obra Papallona per a piano i orquestra del mateix Robert Faltus. El festival oferirà concerts i activitats paral·leles amb la música com a eix central en diferents escenaris de la ciutat.

tracking