SEGRE

Cancel·lat el Doctor Music Festival

Els promotors diuen que la reubicació del festival ha causat que la majoria de compradors tornessin els seus abonaments

Vista alçada de la zona d’Escalarre on s’havia de celebrar el festival Doctor Music.

Vista alçada de la zona d’Escalarre on s’havia de celebrar el festival Doctor Music.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promotora del Doctor Music Festival ha anunciat aquest dimecres la cancel·lació de l’edició d’enguany, que inicialment havia de celebrar-se a Escalarre, al Pirineu de Lleida, els dies 12, 13 i 14 de juliol, i que finalment va ser traslladada al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló.

Segons Doctor Music, "l’obligada reubicació del festival no ha estat ben acollida pel públic". En un comunicat, la promotora assegura que "a causa d’una incomprensible i arbitrària decisió de l’ACA (Agencia Catalana d’Aigues), va haver de traslladar-se a Montmeló. L’alt nombre de devolucions d’abonaments que es va produir en comunicar-se la reubicació va suposar un duríssim cop per al Doctor Music Festival. El ritme de venda d’entrades per al nou emplaçament indica que no seria possible assolir la quantitat mínima requerida per oferir l’experiència que des de sempre havíem somiat".

Doctor Music Festival tornarà l'import dels abonaments i entrades ja adquirits. El procés de devolució s'iniciarà divendres vinent 21 de juny i serà un procés automàtic per a totes aquelles persones que hagin adquirit els seus abonaments a través de doctormusicfestival.com, els quals rebran la devolució del total de l'import pagat sense haver de tramitar la sol·licitud. Els compradors que hagin obtingut els seus abonaments a través d'Entradas.com, Ticketmaster, El Corte Inglés, Resident Advisor i Festickets'hauran de dirigir a les plataformes corresponents per tramitar el reembors. 

DOCUMENT. El comunicat oficial del Doctor Music Festival

tracking