SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Els lleidatans Koers i El Petit de Cal Eril, al Música Viva de Vic

Se celebrarà del 18 al 21 de setembre a la capital d’Osona

Koers presentarà el 20 de setembre a la plaça Major de Vic un nou EP, ‘Des de les cendres’.

Koers presentarà el 20 de setembre a la plaça Major de Vic un nou EP, ‘Des de les cendres’.HALLEY RECORDS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic se celebrarà del 18 al 21 de setembre i comptarà, entre les setanta propostes, amb les actuacions de la banda lleidatana de reggae Koers i el cantautor de Guissona El Petit de Cal Eril.

El concert de Koers tindrà lloc el divendres 20 de setembre a la plaça Major de la capital d’Osona a partir de les 21.45 h i, a més de repassar els seus èxits, els lleidatans presentaran en directe el nou EP, Des de les cendres.

Un treball de quatre cançons que inclou Vuela, un tema en el qual col·labora Macaco, un dels referents de la banda de reggae de Ponent. Per la seua part, El Petit de Cal Eril actuarà l’endemà, el dissabte 21, a la mateixa hora i a la mateixa plaça. El de Guissona presentarà en concert el seu nou disc de pop metafísic, Energia fosca, que va publicar fa tan sols un mes. Els dos concerts són gratuïts.

D’altra banda, com a novetat d’aquesta edició s’estrenaran in situ trenta dels setanta espectacles. És el cas de l’actuació inaugural L’últim camí de Walter Benjamin, de la guanyadora del premi Puig-Porret 2018, Juliane Heinemann. Altres noms propis com A Contra Blues, Mazoni, Maruja Limón i Gertrudis faran el mateix i presentaran per primera vegada el seu espectacle.

Així mateix, s’ha de destacar que aquesta trenta-unena edició del certamen tindrà accent portuguès amb espectacles com el de la viola portuguesa del grup O Gajo o propostes més festives com l’actuació de Palankalama.

tracking