SEGRE

CÀRRECS CERTÀMENS

El lleidatà Ramon Giné, nou director artístic de la Mostra Igualada

Programador del Teatre Foment de Juneda

Ramon Giné, director artístic de la Mostra Igualada.

Ramon Giné, director artístic de la Mostra Igualada.MOSTRA IGUALADA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fins ara programador cultural del Teatre Foment de Juneda, Ramon Giné, rellevarà Pep Farrés al capdavant de la fira d’espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada. En un comunicat que es va fer públic ahir, el certamen explica que Giné, que ha obtingut la millor puntuació de les tres candidatures presentades, s’incorporarà a l’equip durant el mes de juny coincidint amb l’obertura de la convocatòria de propostes artístiques per a la trenta-unena edició, que se celebrarà a Igualada entre el 26 i el 29 de març de l’any que ve (les inscripcions poden fer-se al web de la fira abans del 15 d’agost).

Així mateix, el seu projecte, que s’ha resolt a través d’un concurs públic, pilotarà el festival per un període de dos anys, prorrogable fins al 2023. Postgraduat per la Universitat de Barcelona en Producció i Gestió d’Espectacles, Ramón Giné, de Juneda, compta amb més de vint anys de trajectòria en el sector cultural. Ha treballat com a actor amb companyies com Zum Zum Teatre, La Companyia de Comediants La Baldufa i el Centre de Titelles de Lleida, entre d’altres. Així mateix, s’ha dedicat a la producció artística i, després, a la gestió cultural. Des de fa quatre anys és tècnic de Cultura, Joventut i Festes de l’ajuntament de Juneda i responsable de la programació del Teatre Foment, entre altres activitats.

Les inscripcions per a la 31a edició poden fer-se al web de la fira abans del 15 d’agost

Giné ja havia participat en la Mostra Igualada en els seus diferents perfils i havia formulat i compartit el projecte artístic de la fira amb diferents professionals del sector per ajustar al màxim la proposta al caràcter estratègic de la cita. El 2019 la Mostra Igualada va programar cinquanta-cinc espectacles seleccionats entre més de 630 propostes rebudes.

tracking