SEGRE

MÚSICA RECONEIXEMENT

Estrella per a Alejandro Sanz al Passeig de la Fama de Hollywood

A la llista d’homenatjats al costat d’Elvis Costello o Alicia Keys

La Cambra de Comerç de Hollywood va anunciar aquest reconeixement per al cantant madrileny.

La Cambra de Comerç de Hollywood va anunciar aquest reconeixement per al cantant madrileny.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandro Sanz tindrà una estrella amb el seu nom al Passeig de la Fama de Hollywood, a Los Angeles, en una data encara per determinar. La Cambra de Comerç de Hollywood, l’organització que gestiona el Passeig de la Fama, va revelar dijous a la nit el llistat d’artistes que componen la Promoció 2020, una relació en la qual, a banda de Sanz, apareixen músics de talla mundial com Elvis Costello, Billy Idol, Alicia Keys i Muddy Waters (homenatge pòstum).

Respecte als artistes que es reconeixeran en l’àmbit del cine, a la llista figuren Laurence Fishburne, Chris Hemsworth, Spike Lee, Julia Roberts o el personatge de Batman. I el Passeig de la Fama també atorgarà estrelles per la seua tasca a la televisió a Christina Applegate, Cindy Crawford, Terry Crews i Milo Ventimiglia, entre d’altres.

Aparèixer en aquesta Promoció 2020 del Passeig de la Fama del Hollywood Boulevard no significa necessàriament que la cerimònia per revelar l’estrella tingui lloc l’any que ve, ja que la data dels actes depèn de les agendes i compromisos de cadascun dels artistes homenatjats.

Alejandro Sanz (Madrid, 1968) és tota una referència de la música iberoamericana, un cantant que ha triomfat amb discos com Más (1997) o El alma al aire (2000) i amb cançons com Cuando nadie me ve, No es lo mismo o Corazón partío. L’any 2017 va rebre el premi Persona de l’Any als Latin Grammy com a tribut a la seua carrera musical.

tracking