SEGRE

AGENDA LLEURE

La Seu d’Urgell proposa un estiu cultural i lúdic amb setanta activitats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Agenda d’Activitats Culturals i Lúdiques de la Seu d’Urgell per als propers mesos de juliol, agost i setembre, presentada ahir en roda de premsa, inclou exposicions de còmics, espectacles de circ, sessions de cine a l’aire lliure i concerts de música antiga, entre altres activitats.

“L’edició d’aquest any té dos objectius: atansar la programació a tothom i donar suport als organitzadors de les activitats que es duran a terme al llarg de l’estiu”, va explicar Carles Guàrdia, regidor de l’equip de govern.

La primera activitat que proposa aquesta agenda cultural és l’exposició 2 camins+1 d’Ernest Altés (escultura) i Joan Ganyet (fotografia), que anirà acompanyada de la instal·lació sonora d’Arnau Obiols i es podrà visitar del 2 el 30 de juliol a la sala Sant Domènec.

En l’apartat d’espectacles, destaca l’actuació de circ Sobre rodes, protagonitzada per Yldor Llach l’1 d’agost a les 22.00 hores a la plaça de les Monges. A més, la Seu acollirà un any més el Festival de Música Antiga dels Pirineus amb sis concerts en diferents espais emblemàtics de la ciutat.

tracking