SEGRE

MÚSICA ESTRENES

Ed Sheeran 'aterra' a Alguaire

L’aeroport lleidatà, escenari del nou videoclip del britànic || ‘Beautiful People’ és el single de ‘Nº6 Collaborations Project’, a la venda el dia 12 de juliol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aeroport Lleida Alguaire és una vegada més el set de rodatge escollit per productores audiovisuals a nivell internacional. En aquesta ocasió, les instal·lacions s’han convertit en un dels escenaris del videoclip del nou single Beautiful People del cantant, compositor i guitarrista britànic Ed Sheeran.

Més concretament, els trenta segons inicials del vídeo –la durada total és de 3.48 minuts– estan gravats íntegrament a l’aeroport, “entre la plataforma on aparquen els avions, l’àrea de facturació i l’accés a la terminal des de la carretera”, van explicar ahir a SEGRE des de l’aeroport. El videoclip està penjat des d’ahir al matí a la xarxa social YouTube amb l’objectiu de promocionar el nou àlbum del britànic, Nº6 Collaborations Project, que sortirà a la llum el proper 12 de juliol en multitud de plataformes.

Empreses internacionals com BMW, Braun i Easyjet també han gravat anuncis a l’aeroport

Es tracta d’un disc en el qual Sheeran col·labora amb altres artistes al llarg de les quinze cançons, i és el nord-americà Khalid que l’acompanya en el single Beautiful People. Així mateix, la resta de temes està previst que continguin aparicions d’artistes de la talla de Bruno Mars, Justin Bieber, Camila Cabello, 50 Cent i Eminem, entre molts d’altres.

Les escenes lleidatanes van ser gravades fa tot just dos setmanes, el dilluns 17 de juny, “per un equip d’unes noranta persones, que van reservar part de les instal·lacions de les 12.00 a les 00.00 hores”, van assenyalar des de l’aeroport, tot i que Sheeran “no hi va aparèixer”, ja que el vídeo està protagonitzat per dos actors desconeguts. D’aquesta manera, l’equipament lleidatà torna a ser el set de rodatge d’un videoclip després de l’enregistrament de Flors de Cactus el 2015, del compositor balear Joan Miquel Oliver.

Val a recordar, a més, que grans empreses com BMW, Braun GmbH i Easyjet també van triar l’equipament d’Alguaire per rodar-hi anuncis en el passat.

444851_2.png

444851_2.pngYOUTUBE

444851_1.png

444851_1.pngYOUTUBE

444851_3.jpg

444851_3.jpgYOUTUBE

tracking