SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

El jazz i el folk se citen de nou a l'Alta Ribagorça

Del 27 d’aquest mes al 10 d’agost al cicle ‘Solistes’ || Amb els concerts de Guillem Anguera, Garbuix Duet i Dotze Contes

La Diputació de Lleida va acollir ahir la presentació del ‘Solistes’.

La Diputació de Lleida va acollir ahir la presentació del ‘Solistes’.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Música i patrimoni tornaran a anar de la mà una vegada més a l’Alta Ribagorça amb una nova edició del cicle de concerts Solistes. El festival celebrarà aquest estiu el 25è aniversari –la 26a edició– i per això ha programat tres actuacions “de luxe” amb un punt en comú: l’estil tradicional. El primer concert tindrà lloc el 27 de juliol de la mà del quartet de folk de Guillem Anguera, que presentarà a l’exterior del Centre del Romànic de la Vall de Boí (Erill la Vall) a les 19.00 hores el seu primer treball en solitari, 14 km. El 3 d’agost li prendrà el relleu Garbuix Duet a l’església vella del Pont de Suert a les 20.00, amb la seua singular fusió de música tradicional i jazz manouche. Acomiadaran el cicle de concerts la formació Dotze Contes, liderada pel banjista Lluís Gómez, el 10 d’agost a les 20.00 a l’església de Sant Climent de Vilaller.

Organitzat pel consell comarcal de l’Alta Ribagorça, el cicle Solistes té com a objectiu “fer encara més atractiu el nostre territori amb l’ajuda de la música”, va assenyalar ahir a la presentació el president del consell comarcal de la comarca pirinenca, Josep Lluís Farrero, que va afegir que, a més, “les tres propostes d’aquesta edició són d’un nivell altíssim”.

tracking